Om

Bostadsrättsföreningen Blåhammarsfjällets hus uppfördes vid början av 1940-talet i tidstypisk funkisstil. Föreningen är en medelstor förening med 80 lägenheter, 40 parkeringsplatser, förråd, 2 tvättstugor, bastu med lounge, föreningslokal, övernattningslägenhet, cykelförråd och en trevlig gemensam uteplats med grillmöjligheter (äppel-, päron- och plommonträd som det är fritt fram att plocka från).


Här finns fantastiska möjligheter till ett aktivt friluftsliv genom närheten till Skatås, Delsjöområdets naturreservat med fina vandringsleder, ridvägar, golfbana, fiskemöjligheter, motionsspår och flera fina badplatser såsom Härlanda tjärn.


Det tar bara 10 minuter att gå till ICA Kvantum. I grannskapet hittar man också köksbutiken Bagaren & Kocken samt ett kulturhus med bibliotek och kafé. Dessutom är det enkelt att ta sig till andra delar av staden och hållplatsen Härlanda, cirka 50 meter från lägenheten, trafikeras av spårvagn 1 och 3 samt stombuss 17 som tar er in till centrum på cirka 10 minuter.


Föreningen är ansluten till HSB och har Bredablick Gruppen som ekonomisk och teknisk förvaltare. 

Om