TVBredbandTelefoni

TV/Bredband/Telefoni

Com Hem kommer den 8 sep att byta ut den analoga tv-sändningen till digital utan att höja avgiften. De digitala tv-signalerna kommer från samma tv-uttag som den analoga signalen kom ifrån. Efter 8 sep kommer man inte längre kunna se på analog tv men man kan byta redan nu. Genom att göra en ny kanalsökning, om ni behöver skriva in ett nätverks-ID är det Göteborg/Mölndal: 41002.


Du behöver med andra ord inte koppla in något mer i tv-uttaget utan så länge antennkabeln är i gott skick och inkopplad till det uttag som är märkt "TV" i de 3-hål i väggen så fungerar även de digitala signalerna. Digitaliseringen av tv-sändningarna är en del i ett stort digitaliseringsprojekt där Com Hem vill erbjuda sina kunder obegränsad uppkoppling och tv-upplevelser med bästa kvalitet.


Nästan alla nyare tv-modeller kan visa digital-tv (från 2008 och framåt). Har du en äldre tv kan du behöva komplettera med en digitalbox, Com Hems egen box kan beställas här: https://www.comhem.se/tv/bestall-box


Du kommer även kunna skaffa ett Com Hem Play-konto, helt utan extra kostnad i samband med digitaliseringen. Du kommer via den här tjänsten kunna se de flesta av dina tv-kanaler i din mobil, surfplatta och dator. Tjänsten gäller inom hela EU, läs mer om Com Hem Play på: https://www.comhem.se/tv/play-grundutbud.


För mer information finns bra sammanfattning på https://www.comhem.se/tv/digitalisering och vid hjälp hänvisar vi till Com Hems kundsupport.


Bostadsrättsföreningen har gruppavtal med Comhem för leverans av digital-tv, bredband och telefoni, något som ingår i månadsavgiften. Varje boende får tjänster och fullservice precis som enskild kund.


Kanaler som ingår är Digtal TV-Bas - Mer info, frekvenskanal och frekvens

Bredband som ingår är Bredband 100 - Mer info

Traditionell fast telefoni som ingår är Telefoni Bas - Mer info


Kontakta Comhem för mer info samt uppgraderingar av grundpaket.