Nyinflyttad

Nyinflyttad?

Först och främst vill vi hälsa dig som ny medlem varmt välkommen till föreningen. Vi hoppas att du kommer att trivas här i föreningen med dina nya grannar.


Har du tidigare bott i bostadsrätt vet du vad det innebär och hur det fungerar. Är det första gången du är medlem i en bostadsrättsförening, är allting kanske lite mer nytt för dig och du har många frågor.


Oavsett rekommenderar vi alla nya medlemmar att läsa igenom våra stadgar samt trivselregler. På denna hemsidan finns också mycket nyttig information i flikarna ovan och du kan förhoppningsvis hitta svaret på de flesta av dina frågor.


Läs gärna även HSB:s information om vad det innebär att bo i bostadsrätt, så får du lite bättre koll på dina rättigheter och skyldigheter.


Om du ska sätta igång med att renovera, läs här vad du ska tänka på.


Har du ändå frågor om din nya förening, stort eller smått, hoppas vi att du tar kontakt med styrelsen, kontaktuppgifter hittar du här.


Vi vill ha en kontaktperson/lägenhet vid mer brådskande ärenden eller annan viktig information. Får du inte dessa utskick kontakta styrelsen med namn, mailadress, telefonnummer, adress och lägenhetsnummer så lägger vi in dig i utskickslistan.


Vi har Bredablick som för vår ekonomiska- och tekniska förvaltare. Till den ekonomiska delen kan du vända dig till för samtliga frågor gällande hyra, betalningar, mäklarbild, inlogg till tvättstugetider, parkering, förråd m.m., 

Till den tekniska kan du vända dig för felanmälningar och andra frågor/funderingar som rör fastigheterna samt trädgården.


Kontakta gärna Bredablick för inlogg till tvättstugetid.se (finns även som app) där bokning för grill, gästlägenheten, tvättstugan och föreningslokalen görs


Kontakt till samtliga avdelningar hos Bredablick 

Mail: info@bblick.se

Tel nr: 010 - 177 59 00 (Telefontid vard. 07-16, övrig tid jour på samma nummer)

Du kan även göra en felanmälan via deras hemsida: www.bredablicksgruppen.se


För övriga ärenden kontaktar du oss i styrelsen via mail (styrelsen@blahammarsfjallet.se). Kontakt via styrelsens privata nummer undanbedes.


Vill du ha en genomgång av föreningen så kan du maila styrelsen så bokar vi en tid med en av oss.