Eden Home

Eden Home

Styrelsen rekommenderar Eden Home efter en väl utförda renoveringar av både bostäder samt föreningslokaler. EHome höllls sig inom budget, tidsram och var flexibla vid ändrade önskemål och för resultatet av renovering / referens gör ett besök i tvättstugan.


Eden Home specialiserar sig på renovering och ombyggnad, och erbjuder hantverktjänster till företag, bostadsföreningar och privatpersoner. Oavsett vilken renovering ni vill genomföra hjälper vi er från start till färdigställt projekt. Vi ser till att projektet löper på smidigt, håller tidsplanen och erbjuder effektivt och noggrant hantverk till bra priser.


Hur funkar det att anlita Eden Home?


  • Kontakta oss för att beställa en tid för första mötet. Vi har en diskussion om era renoveringsbehov och lyssnar på era önskemål.
  • Vi kommer och tittar på ert objekt. Efter några dagar presenterar vi en offert till er. ROT-avdraget räknar vi med i offerten. Om offerten blir godkänd beslutar vi om start tillsammans.
  • Arbetet startar. Vi återkommer med vår projektledare eller byggare, och alla detaljer och önskemål diskuteras tillsammans. Om ni har frågor under arbetets gång ringer ni till oss och vi förmedlar era önskemål till våra hantverkare.
  • Efter godkänd överlämning skickar vi slutfakturan.Tel: +46 31 227 477

E-post:  info@ehantverk.se

http://edenhome.se/

https://www.facebook.com/edenhomegoteborg

Bostadförening Blåhammarsfjället


Ottfjällsgatan 1

416 72 Göteborg


styrelsen@blahammarsfjallet.se


Copyright © All Rights Reserved